Recepy s tvarohem

Tvaroh patří v české kuchyni mezi stálice používané při pečení sladkých dezertů nebo při přípravě pomazánek. Miltra měkký tvaroh je vyráběn klasickou metodou za použití pytlů z tkaniny a ručním překladáním na vanách, nikoli jako u většiny výrobců mechanickými odstředivkami pro odtok syrovátky, proto je výsledká konzistence Miltry měkkého tvarohu hrudkovitá. Tento tvaroh je velmi vhodný jak na pečení „Honzíkových buchet“, dezertů, tak i na přípravu pomazánek. 

Domácí Pribiňáček

Domácí Pribiňáček

Zobrazit recept

Kakaové palačinky s tvarohem

Kakaové palačinky s tvarohem

Zobrazit recept

Špenátová rolka plněná tvarohem

Špenátová rolka plněná tvarohem

Zobrazit recept

Tvarohová pomazánka s lososem

Tvarohová pomazánka s lososem

Zobrazit recept

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Zobrazit recept

Pizza z tvarohu

Pizza z tvarohu

Zobrazit recept

Tvarohový štrúdl s jahodovou náplní

Tvarohový štrúdl s jahodovou náplní

Zobrazit recept

AGRO 2000
AGRO 2000 Zemědělské služby
AGRO VELES
Kooperace Výčapy
K-STAV